Debat
Jeppe Klenitz-Jakobsen

29/3/22

Unge og alkohol: Forbud er den forkerte vej at gåJeppe Klenitz-Jakobsen: 16-årige bør stadig være i stand til at købe øl i fremtiden. Sundhed handler om mere end fysisk form, og det nytter ikke noget at afskærme de unge mennesker fra alle livets udfordringer.
Debat
Jeppe Klenitz-Jakobsen

02/3/22

Jagten på diagnoser til børn har taget overhåndJeppe Klenitz-Jakobsen: Psykiatriske diagnoser skal kun bruges, når de er nødvendige. Det er ikke noget, som forældre skal jagte og ønske sig for deres børn. Denne jagt på diagnoser får en høj pris, og børnene kommer til at betale den.
Debat
Jeppe Klenitz-Jakobsen

29/1/22

Straf er ikke et mål i sig selvJeppe Klenitz-Jakobsen: Når en fængselsstraf er afsonet, så skal man have en fair chance for at vise at man kan vende sit liv rundt.  Udsigten til en sløjfet gæld og en renset straffeattest skal gøres betinget af, at de tidligere kriminelle får styr på livet.
Debat
Jeppe Klenitz-Jakobsen

01/10/21

Lad os justere det pædagogiske kompasForældre og skoler vil gerne indrette et børneliv, der er så komfortabelt som muligt. Men det rareste for børn er ikke altid det bedste, og misforståelser vil koste børnene dyrt senere. Det skriver Jeppe Klenitz-Jakobsen, der er ny fast skribent på Kontrast.