Morten Dahlin

Morten Dahlin (f. 1989) har siden 2019 været folketingsmedlem for Venstre, hvor han er indfødsretsordfører og formand for retsudvalget. Privat bor han i Greve, på kanten af den københavnske vestegn, hvor han også er vokset op. Morten kan ofte findes på lægterne for at støtte hjerteklubben Brøndby IF.

Foto: Peter Leth via Flickr/Creative Commons
Debat

Morten Dahlin

18/05/2021

Danmarks rygrad er foreningerne, ikke velfærdsstaten

Fortællingen om, at staten er krumtappen i Danmark, er forkert. Livsnerven er langt mere de frivillige foreninger og civilsamfundet. Derfor skal foreningslivet udvikles og ikke afvikles, som vi har set under coronakrisen, skriver Morten Dahlin.

Foto: Marcus Lenk, Unsplash
Debat

Morten Dahlin

31/03/2021

Regeringens kamp mod den private ejendomsret

Regeringen fører, hvad der bedst kan beskrives som et ideologisk korstog mod alt, der bare tilnærmelsesvis kunne minde om privat initiativ. Aktuelt står det til at gå ud over den private ejendomsret med regeringens udspil om at beslaglægge op til 10 pct. af de private lejeboliger og stille dem til rådighed for beboere fra ghettoen.

Foto: Markus Winkler, Unsplash
Debat

Morten Dahlin

12/02/2021

Morten Dahlin: Dansk er ikke bare et sprog

Vi skal passe godt på det, der gør Danmark enestående, og derfor er det mindst lige så vigtigt, at nye danske statsborgere deler vores værdier, som at de lærer vores sprog.

Foto: Mathias Aaen / Venstre, Flickr
Debat

Morten Dahlin

06/02/2021

Morten Dahlin: Svar på kritikken af Venstres integrationspolitik

Venstres indfødsretsordfører er ikke enig med Mustafa Sayeghs kritik af partiets integrationsudspil. Man kan nemlig sagtens insistere på, at færre med indvandrerbaggrund skal leve af skatteydernes penge, samtidig med at man prøver at løse problemerne i muslimske miljøer, mener han.