Debat
Morten Dahlin

18/5/21

Danmarks rygrad er foreningerne, ikke velfærdsstatenFortællingen om, at staten er krumtappen i Danmark, er forkert. Livsnerven er langt mere de frivillige foreninger og civilsamfundet. Derfor skal foreningslivet udvikles og ikke afvikles, som vi har set under coronakrisen, skriver Morten Dahlin.
Debat
Morten Dahlin

31/3/21

Regeringens kamp mod den private ejendomsretRegeringen fører, hvad der bedst kan beskrives som et ideologisk korstog mod alt, der bare tilnærmelsesvis kunne minde om privat initiativ. Aktuelt står det til at gå ud over den private ejendomsret med regeringens udspil om at beslaglægge op til 10 pct. af de private lejeboliger og stille dem til rådighed for beboere fra ghettoen.
Debat
Morten Dahlin

12/2/21

Morten Dahlin: Dansk er ikke bare et sprogVi skal passe godt på det, der gør Danmark enestående, og derfor er det mindst lige så vigtigt, at nye danske statsborgere deler vores værdier, som at de lærer vores sprog.
Debat
Morten Dahlin

06/2/21

Morten Dahlin: Svar på kritikken af Venstres integrationspolitikVenstres indfødsretsordfører er ikke enig med Mustafa Sayeghs kritik af partiets integrationsudspil. Man kan nemlig sagtens insistere på, at færre med indvandrerbaggrund skal leve af skatteydernes penge, samtidig med at man prøver at løse problemerne i muslimske miljøer, mener han.