Anmeldelse
Esben Weiergang Larsen

09/5/23

Gruppe-fnidder pifter op i ellers søvndyssende datingprogramEsben Weiergang Larsen anmelder ‘Vild kærlighed’: Det er endnu et datingshow, der baserer sig på en grundlæggende misforståelse som basis for underholdning.
Debat
Esben Weiergang Larsen

03/5/23

Man kan ikke hore sig til en meningsfuld tilværelseEsben Weiergang Larsen: Dating-apps og lav seksualmoral gør det svært at etablere og opretholde varige relationer. Og det gør vores liv dårligere.
Debat
Esben Weiergang Larsen

21/4/23

Politisk korrekte sociologer slår sig selv for mundenEsben Weiergang Larsen: Nu er den igen gal med forskere, der spiller med på tidens politiske vogn. Denne gang efter det selvfølgelig har vist sig, at gener betyder noget.
Debat
Esben Weiergang Larsen

24/3/23

Idéen om homonationalisme er endnu et logisk misfosterEsben Weiergang Larsen: Teorien om homonationalisme er et spændende studie i, hvordan identitetspolitik formår at skabe politisk vrøvl ved at vende alting på hovedet.
Debat
Esben Weiergang Larsen

19/3/23

Modstanden mod wokeisme: Et udtryk for folkelig frustrationEsben Weiergang Larsen: En bølge af modstand mod wokeisme udløser overreaktioner fra politisk korrekte debattører. Det er på tide for dem at se indad.
Debat
Esben Weiergang Larsen

12/3/23

Forsøget på at afvikle kønsrollerne er et angreb på menneskets naturEsben Weiergang Larsen: Vi skal holde op med at dæmonisere og fornægte forskellene på mænd og kvinder, for de er indbygget i vores hjerner helt fra fosterstadiet.
Debat
Esben Weiergang Larsen

27/9/22

Vi må gå på kompromis med forskningsfrihedenEsben Weiergang Larsen: Kulturmarxismen vil blive ved med at rive ned, indtil vi stopper den. Derfor kan forskningsfriheden blive nødt til at blive autoritær, hvis vi vil sikre, at de frie ikke misbruger den til at indføre det autoritære. Ellers får vi et samfund, hvor vi bruger politik til at lave forskning i stedet for forskning til at lave politik.