Anmeldelse

09.12.22

Premium

De unge royales lidelser

Astrid Johanne Høg anmelder en dokumentar om verdens måske bedste menneske, hertuginde Meghan. Der medvirker også en bifigur ved navn Harry. Begge må de gå så grueligt meget igennem, inden de bliver woke aktivister.

Med Elisabeth II’s død er det i sandhed nye tider. Nu lever vi i hertuginde Meghans æra. Det forekommer symbolsk, at den hypede dokumentarserie udkommer på samme platform som “The Crown”, der fremstiller den pligtetik, som Dronning Elisabeth II har levet efter i mere end en menneskealder.

Dokumentaren om de unge royales lidelser fortæller en ganske anden historie end fiktionsserien om hertugen af Sussex' pligtopfyldende farmor. Harry & Meghan handler nemlig om, hvordan tradition og institutioner er af det onde, fordi det begrænser menneskers muligheder for at realisere sig selv.

Der er da også en aura af krænkelse over parret, som de sidder i deres sofa og konstant beroliger hinanden. Ikke at de er krænkelsesparate, nej, de er allerede krænkede. De er ofre, der modigt træder frem.  

“Hvorfor er jeg nervøs” spørger Harry fortabt ud parrets palæ i Los Angeles.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab