Video

28.01.22

Premium

Fortryder Radikale indvandring af kriminelle fra Mellemøsten?

Nu betyder antallet noget. Radikale Venstre erkender sammenhæng mellem ikke-vestlig indvandring og kriminalitet, men vil ikke sætte tal på, hvor mange må komme hertil, eller undskylde over for danskerne: Christian Foldager har mødt udlændingeordfører Kathrine Olldag.

Radikale Venstre var i mange år fortalere for udlændingeloven af 1983, der åbnede for masseindvandringen via asyltilstrømning og familiesammenføring fra Mellemøsten. På få årtier blev antallet af ikkevestlige indvandrere og efterkommere øget med ca. 500.000 i Danmark.

Nu fortryder Radikale Venstre og erkender, at man har ført forkert politik siden 1983. Sidste år udtalte politisk ordfører Andreas Steenberg, at de radikale har været naive i udlændingepolitikken. Men fortryder de også den medfølgende kriminalitet begået af ikkevestlige indvandrere og efterkommere? Vil de tage ansvar for konsekvenserne af deres egen udlændingepolitik, og hvad vil de gøre ved kriminalitetsproblemerne? Vi spørger den radikale udlændingeordfører, Kathrine Olldag.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

99

Afmeld når som helst

Årlig betaling

948

Spar 240 kr. med årsabonnement

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Oplæste artikler: Få alt indhold læst op af redaktionen, så du kan høre det hele på vejen