Debat
Klaus Kroll

05/2/24

Et miskmask af politik og bureaukrati svækker forsvarets genopbygningKlaus Kroll skriver, at forsvarets situation på mange måder minder om en alkoholikers. Han erkender ikke sit problem, men uden at sætte fingeren på det blødende mavesår, er det umuligt at gøre noget ved det. ”Det første forsvarsminister Troels Lund Poulsen burde gøre var at give en ny forsvarschef helhedsansvaret tilbage. Væk med bureaukraterne og en klart kommunikerende operationelt orienteret uniformeret chef for enden af bordet".
Analyse
Klaus Kroll

04/1/24

Forsvarets ufrivillige pacifismeEn fregat skal til Det Røde Hav for at beskytte handelsflåden. Fregatten kunne dog lige så godt sejle rundt som isbryder i Limfjorden, skriver Klaus Kroll. Han forudser, at fregatten faktisk bliver en klods om benet på de andre allierede skibe, fordi de danske fregatter ikke har de våben, der kan skyde houtiernes missiler ned. Efter ti års venten fik de danske krigsskibe i 2022 endelig leveret missiler, men da var de allerede forældede, skriver Klaus Kroll.
Debat
Klaus Kroll

23/11/23

Flugten fra forsvaretPolitikerne har ødelagt fundamentet under forsvaret. Selvom de nu sammen med DJØF’erne i forsvarsministeriet påstår, at forsvaret kan renoveres for de afsatte penge, så er den uhyggelige sandhed, at der ingenting er tilbage at renovere på.