Debat
Lasse Birk Olesen

08/11/22

LA er de tykke liberale, og det virkerLasse Birk Olesen: Den “tykke liberalisme” er en fornuftig position, der på lange stræk kan gå hånd i hånd med konservatisme. Og så vinder den endda stemmer.
Debat
Lasse Birk Olesen

14/12/21

Jeg vil godt købe en aktie i kristendommenLasse Birk Olesen mener, at chefredaktør Mikkel Andersson med flere undervurderer kristendommen og dens chance for nye sejre. Vi ser allerede nu nogle af de gnister, der kan bane vejen for genrejsningen, lyder det her i indlægget.
Debat
Lasse Birk Olesen

22/7/21

Konservative værdier er grundlaget for liberal politikFamilien som magtmodpol til staten, seksualmoralens stabiliserende effekt og kristendommens personlige gudsforhold er fundamenter for liberal politisk frihed. Det ligger helt i tråd med indsigten fra mange liberale tænkere, lyder de borgerlige ord her i Lasse Birk Olesens essay.
Analyse
Lasse Birk Olesen

24/3/21

Lasse Birk: Sådan køber du kryptovalutaMange tror, det er svært at handle og opbevare kryptovaluta. Men uanset om du er it-novice eller mere øvet, kan du sagtens komme i gang med at handle. Lasse Birk Olesen gennemgår fordele og ulemper ved tre forskellige metoder.
Analyse
Lasse Birk Olesen

15/2/21

Lasse Birk: Denne kryptovaluta kan blive 1.000 gange mere værdLasse Birk Olesen købte Bitcoin, Ethereum og RSR, inden de digitale valutaer blev 50.000, 5.000 og 70 gange mere værd, og var med til at stifte en af verdens førende kryptobetalingsløsninger. Han mener, at der stadig er et enormt vækstpotentiale i en række kryptovaluater. Kontrasts medlemmer kan læse hans vurderinger af seks af dem her.
Debat
Lasse Birk Olesen

29/1/21

Sådan reguleres Facebook og Twitter uden smagsdommeriHvis sociale medier skal reguleres, vil det smarteste være at tvinge dem til at åbne for, at brugerne kan tage deres data med på tværs af forskellige platforme. Det mener Lasse Birk Olesen.