Anmeldelse

12.01.23

Premium

Cavling-vinderen fortjener sin ære og hæder

‘Det levende bevis’ er en fortrinlig fortælling om mennesker, som tilsyneladende er svigtet af retssystemet. Morten Okkels har hørt P1-serien.
Cavling-vinderen Frederik Hugo Ledegaard Thim modtog sin pris fredag 6. januar 2023 på Arbejdermuseet i København. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)
Cavling-vinderen Frederik Hugo Ledegaard Thim modtog sin pris fredag 6. januar 2023 på Arbejdermuseet i København. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)

I vanlig stil var der gang i gætterierne i journalistkredse, da vinderen af Cavlingprisen skulle findes i sidste uge. Kampen lod til at stå mellem velkendte personer og historier, nemlig krigskorrespondent Matilde Kimer, Berlingskes gravere i FE-sagen og dokumentaren om #MeToo på TV-2. Nå ja, og så en radioudsendelse fra P1, som for mange af os var ukendt eller i hvert fald endnu uhørt.

Men hov! Den gik såmænd hen og vandt, og mon ikke mange flere end undertegnede siden har stillet ind på serien Det levende bevis via appen DR Lyd. Det må vi i hvert fald håbe, for det er virkelig flot arbejde af Frederik Hugo Ledegaard Thim fra DR Dokumentar. 

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

99

Afmeld når som helst

Årlig betaling

948

Spar 240 kr. med årsabonnement

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Oplæste artikler: Få alt indhold læst op af redaktionen, så du kan høre det hele på vejen