Debat

13.06.21

Premium

De yngste skuldre skal bære de tungeste byrder

Gymnasieelever har haft den uhørte frækhed at fravælge det multikulturelle projekt og har delt sig efter kultur og anskuelser. Det vil Socialdemokratiets samfundsingeniører ikke tolerere, og derfor skal de unge agere ufrivillige frontsoldater for integrationen, konstaterer Mikkel Andersson.
Her på Frederiksberg Gymnasium er 43 procent af eleverne indvandrere eller efterkommere. (Foto: Leif Jørgensen / Wikimedia Commons)
Her på Frederiksberg Gymnasium er 43 procent af eleverne indvandrere eller efterkommere. (Foto: Leif Jørgensen / Wikimedia Commons)

Hvis nogen orkede, ville de formentlig kunne tapetsere messehallerne i Bella Center med mislykkede integrationspakker. En stor del har været sære aktiviteter som modersmålsundervisning, rap-workshops, kulturfestivaler, etniske madprojekter og andet, der kan tjene som aktivering for projektmagere, som efterfølgende selvevaluerer sig til succes. 

Man kan ærgre sig over de spildte penge, men i det mindste gør det næppe skade. Mere alvorligt er det, når Socialdemokratiet i samarbejde med den forenede venstrefløj og Dansk Folkeparti (ja, den krølle kommer vi til) beslutter sig for at omdefinere gymnasiet fra en lokalt forankret ungdomsuddannelse til en integrationsinstitution, hvor unges etniske baggrund skal definere, hvor de må gå i skole og med hvem.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

99

Afmeld når som helst

Årlig betaling

948

Spar 240 kr. med årsabonnement

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Oplæste artikler: Få alt indhold læst op af redaktionen, så du kan høre det hele på vejen