Debat

13.06.21

Premium

De yngste skuldre skal bære de tungeste byrder

Gymnasieelever har haft den uhørte frækhed at fravælge det multikulturelle projekt og har delt sig efter kultur og anskuelser. Det vil Socialdemokratiets samfundsingeniører ikke tolerere, og derfor skal de unge agere ufrivillige frontsoldater for integrationen, konstaterer Mikkel Andersson.
Her på Frederiksberg Gymnasium er 43 procent af eleverne indvandrere eller efterkommere. (Foto: Leif Jørgensen / Wikimedia Commons)
Her på Frederiksberg Gymnasium er 43 procent af eleverne indvandrere eller efterkommere. (Foto: Leif Jørgensen / Wikimedia Commons)

Hvis nogen orkede, ville de formentlig kunne tapetsere messehallerne i Bella Center med mislykkede integrationspakker. En stor del har været sære aktiviteter som modersmålsundervisning, rap-workshops, kulturfestivaler, etniske madprojekter og andet, der kan tjene som aktivering for projektmagere, som efterfølgende selvevaluerer sig til succes. 

Man kan ærgre sig over de spildte penge, men i det mindste gør det næppe skade. Mere alvorligt er det, når Socialdemokratiet i samarbejde med den forenede venstrefløj og Dansk Folkeparti (ja, den krølle kommer vi til) beslutter sig for at omdefinere gymnasiet fra en lokalt forankret ungdomsuddannelse til en integrationsinstitution, hvor unges etniske baggrund skal definere, hvor de må gå i skole og med hvem.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab