Debat

18.04.23

Premium

Du er ikke den eneste, der har travlt, Peter Hummelgaard

Rasmus Ulstrup: Justitsministeren bruger en slående og typisk socialdemokratisk form for logik, når han forklarer sit brud på parkeringsreglerne.
Peter Hummelgaard er afsløret i at bryde reglerne for parkering – det var dog som privatbilist. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Peter Hummelgaard er afsløret i at bryde reglerne for parkering – det var dog som privatbilist. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Peter Hummelgaard er blevet fanget i at være en kronisk ulovligt parkerende politiker. Det afslørede BT sidste uge, da de på baggrund af et tip fra en borger tog ud og filmede justitsministerens parkeringer foran daginstitutionen, hvor han afleverer sine børn om morgenen.

Sagen er en lille sag. Der er tale om parkeringer, som mange af os danskere foretager på daglig basis, når vi har et hurtigt ærinde. Selv har jeg ikke tal på, hvor mange gange jeg har parkeret på fortovet foran min lejlighedsopgang, hvis jeg skulle bære ting op eller ned fra lejligheden.

Det interessante ved sagen er derfor heller ikke, at landets justitsminister bryder parkeringsreglerne, selvom det selvfølgelig ikke er noget, han bør gøre. Det interessante er hans eget forsvar for ulovlighederne.

For ifølge Peter Hummelgaard er det ikke noget, han vil beklage, da det er et legitimt led i en effektivisering af familieforpligtelserne, når han parkerer ulovligt.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

99

Afmeld når som helst

Årlig betaling

948

Spar 240 kr. med årsabonnement

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Oplæste artikler: Få alt indhold læst op af redaktionen, så du kan høre det hele på vejen