Debat
Rasmus Ulstrup Larsen

04/12/21

Store problemer med indvandringen fremgår ikke af statistikkerneRasmus Ulstrup Larsen: Hvis danskerne konfronterede indvandrere og efterkommere på samme vis, som vi konfronterer danskere i det offentlige, ville deres kriminalitetsrater være langt værre. Derfor er indvandringens pris højere, end statistikkerne kan fortælle os.
Debat
Rasmus Ulstrup Larsen

17/11/21

Man kan næsten frygte, at blå blok vinder et valg på minkskandalenRasmus Ulstrup Larsen: Venstre har mistet sin folkelige identitet, Konservative vinder kun, fordi de er tavse, og det borgerlige Danmark har forsømt nødvendig politikudvikling. Derfor kan et minknederlag til Mette Frederiksen ved et kommende valg blive en tom borgerlig pyrrhussejr.
Anmeldelse
Rasmus Ulstrup Larsen

19/9/21

Moderne pædagoger vil få kaffen galt i halsen‘Forsvar for almindeligheden’ er en reaktionær bog, der maner til dannelse, og det er veludført arbejde, skriver Rasmus Ulstrup Larsen. Blandt andet fordi forfatter Mikael Jalving undgår en klassisk fælde for historikere, påpeger anmelderen.
Anmeldelse
Rasmus Ulstrup Larsen

31/8/21

Sprækker af mystik og skønhedKasper Støvring begiver sig ud i et vovet kunststykke med ‘Fragmenter fra malstrømmen’. Resultatet er grundlæggende vellykket, selvom værket bliver lige romantisk nok undervejs, skriver Rasmus Ulstrup Larsen i sin anmeldelse.
Anmeldelse
Rasmus Ulstrup Larsen

25/3/21

Anmeldelse: En vellykket ristning af liberalismeNeoliberalismen har skurkerollen i Michael Böss’ nye bog, og det er højst vedkommende læsning ifølge anmelder Rasmus Ulstrup Larsen.