Der er brug for rigtige safespaces på universiteterneDet der mangler, er ikke safespaces som de studerende ønsker, men reelle safespaces i traditionel forstand, hvor man skaber rum for at man kan udtrykke sig som man vil, undervise som man vil og læse højt af de tekster som man vil.
Konservatives største problem er, at Pape stadig er formandI forsøget på at redde sit parti har Søren Pape Poulsen været i gang med en storstilet politikudvikling med inddragelse af baglandet. Men det er frem for alt formanden selv, der står i vejen for bedre tider.
Egander Skov: Nye koranregler vil være et politisk svigtDet er forkasteligt at indføre forbud mod at brænde bøger i den aktuelle situation, mener den konservative forfatter Christian Egander Skov. For ham handler det om noget mere end frihed.
Dramaet i kolonihaven viser et problem i tidenRasmus Ulstrup: ‘Balladen om kolonihaven’ er ikke bare underholdende. Det er på et dybere plan en historie om fællesskaber under pres i det moderne samfund.
Hvad blev der af viljen til at kæmpe for vestlige værdier?Rasmus Ulstrup: Løkke og ligesindede mener, at en international krise gør det mere aktuelt at indskrænke friheden. I virkeligheden er det modsat, krisen gør det endnu vigtigere at stå fast.
Lange uddannelser udskyder unge menneskers ansvarRasmus Ulstrup: Når de unge gennemsnitligt er under uddannelse, til de er 28 år, forlænger de et ungdomsliv kendetegnet ved manglende ansvar og moral.
Sådan revolutionerede Nye Borgerlige politik på sociale medierNye Borgerliges profiler og opslag var så effektive på sociale medier, at der gik rygter om, at de havde et hemmeligt eksperthold i Schweiz. Nu fortæller manden bag, hvad der gjorde partiets digitale kommunikation så effektiv.
Musemsdirektør ved Det Nationalhistoriske Museum er helt væk fra skivenRasmus Ulstrup: Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot er en perle af et museum, der formidler vores fælles historie. Men den nye museumsdirektør er godt på vej til at ødelægge det med sine nye udtalelser.
Den nye venstrefløj hader fællesskaberRasmus Ulstrup. Den liberale kritik af venstrefløjen slår fejl, fordi den misforstår, hvad venstrefløjen egentlig går ud på. Modsvaret skal være at insistere på noget andet.
Venstrefløjen skal holde sine lange fingre fra privatsfærenRasmus Ulstrup: I forsøget på at bekæmpe uretfærdighed blander venstrefløjen sig stadig mere i private anliggender. Men det private er netop et sted, hvor uretfærdigheder er acceptable.
Det giver god mening, at venstreorienterede mistrivesRasmus Ulstrup: Den nye middelklasse er gennemsyret af venstreorienterede værdier og krav om selvrealisering. Det skaber et enormt skuffelsespotentiale, som vi nu ser konsekvenserne af.
At vokse op i en by plaget af indvandrerproblemerRasmus Ulstrup ser tilbage på livet som teenager i Hillerød, hvor voldsparate indvandrere og efterkommere var et uundgåeligt vilkår i ungdomslivet.
Stress er et vilkår, når arbejde giver identitetRasmus Ulstrup: Problemet med stress går ud over Christiansborg eller bare travlhed på jobbet. Det handler om de eksistentielle vilkår i det moderne samfund.
Hun tager kampen op mod venstrefløjens feministerKontrast har mødt Liberal Alliances Sólbjørg Jakobsen, som har fået sit gennembrud i Folketinget og medierne som modstander af venstrefløjens kønspolitik.
Lad os nu få afskaffet folkepensionenRasmus Ulstrup: Debatten om pension i Danmark går ud fra en logik, der ikke holder til et nærmere eftersyn. Der er ikke noget galt i at foreslå, folk selv sparer op.
Problemet med Theresa ScaveniusRasmus Ulstrup: Man kan ikke kræve af politikere, at de lever efter ikke-eksisterende regler. Det er noget andet, der er grund til at kritisere hos rejselystne Theresa Scavenius.
Kan DeSantis gøre op med Trumpismen i det republikanske parti?Efter sin storsejr i Florida er Ron DeSantis Donald Trumps største udfordrer til det republikanske præsidentkandidatur i 2024. Formanden for Konservativ Ungdom deltog i DeSantis' valgkamp og håber, at han er manden, som kan slå Trump.
Feministisk kampskrift fejler fataltRasmus Ulstrup anmelder Camilla Søes og Maria Gudmes feministbog: Den proklamerer at være et kampskrift, men den er på lange stræk mislykket som debatindlæg.
Sygeplejersker har det nemmere, end SF fortællerRasmus Ulstrup: Lisbeth Bech-Nielsen og SF påstår, at sygeplejerskerne for den store andels vedkommende arbejder deltid, fordi jobbet er for hårdt til fuldtid. Men den holder ikke.
Sikke en forudsigelig valgkampRasmus Ulstrup: Valgkampen er fuld af de samme budskaber, som vi har hørt de sidste to år. Det er først forhandlingerne efter valget, der bliver spændende.