Debat

22.06.22

Premium

Guide: Sådan bliver du vaskeægte venstrefløjsaktivist

Mikkel Andersson: Har du masser af tid, men ingen rigtige kompetencer, og drømmer du om at bryde loven og genere dine medmennesker på en selviscenesættende og formålsløs måde, mens du får masser af positiv mediedækning? Så bør du overveje en karriere som aktivist på venstrefløjen.

Måske synes du, at noget er rigtig vigtigt. Så vigtigt, at samfundets love ikke rigtig gælder for dig, fordi domstole og politikere trods alt er noget mindre vigtige end din egen navle, hvorfor du gerne må smadre noget, stoppe trafikken, male på et eller andet, afbryde tv-udsendelser til Folkemødet eller angribe politifolk. 

Tillykke! Så har du allerede opfyldt det første og vigtigste krav for at blive vaskeægte aktivist på venstrefløjen. En spændende karriere, der ikke koster noget, ser virkelig fed ud på sociale medier, hvor du kan møde spændende ligesindede samt genere dine medborgere på en superfed måde og få mange farverige historier at fortælle til middagsselskaber, når du bliver voksen – og ja og måske endda komme i avisen! 

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

99

Afmeld når som helst

Årlig betaling

948

Spar 240 kr. med årsabonnement

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Oplæste artikler: Få alt indhold læst op af redaktionen, så du kan høre det hele på vejen