Debat

09.02.23

TÆNDT: Kom i mål med dine ambitioner

Hvilke konkrete redskaber er vigtige for at indfri dine ambitioner? Hvad skal du prioritere for at virkeliggøre dine professionelle og private ambitioner, og hvad skal du lade fare?

På grund af en teknisk fejl blev en defekt udgave af denne podcast tidligere uploadet. Dette er den korrekte.

Hvilke konkrete redskaber er vigtige for at indfri dine ambitioner? Sidste afsnit, hvor vi får et skub videre med Nicolai Chen Nielsen.

Hvad skal du prioritere for at virkeliggøre dine professionelle og private ambitioner, og hvad skal du lade fare? 

Dette afsnit er tredje og sidste med forfatter og virksomhedsrådgiver Nicolai Chen Nielsen. Du kan høre første afsnit her og andet afsnit her

Nicolai Chen Nielsen har udgivet Amazon-bestselleren Return on ambitionA Radical Approach to Your Achievement, Growth, and Well-Being i samarbejde med Nicolai Tillisch. Mange vil måske også kende Nicolai som medforfatter til Fremtidsklar, som er skrevet sammen med Lars Tvede.

TÆNDT er programmet, hvor vi stiller skarpt på vilje og skabertrang. Kontrast og vært Mikael Jalving giver dig inspiration til at skabe et liv, som giver værdi og mening, og vi er ikke bange for ny teknologi og globale trends, som trumfer tradition og vanetænkning.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter