Kommentar

21.10.24

Premium

Vi ønsker ikke overherredømme, vi ønsker blot et hjem

Morten Uhrskov skriver som svar på de gentagne beskyldninger om "hvidt overherredømme", der møder europæerne i medier, politik og underholdningsindustri. Fx i dagbladet Information. Men avisens forestilling om, at alle klodens mennesker tænker, tro og handler ens er efterhånden presset til det yderste. Virkeligheden trænger sig på.

Dagbladet Informations analyser er både oplysende og manipulerende og en interessant størrelse i det danske mediebillede. Håbløst til venstre, javel, men også med artikler, hvor man ved selektiv læsning får noget godt ud af den brugte tid.

Senest er det artiklen ”Et skridt til venstre og to til højre – den danske højrefløj genopfinder sig selv”, der har ganske spændende pointer, men som også afslører sig selv som, ikke falske nyheder, men som manipulerende nyheder, fordi væsentlige oplysninger og pointer ”glemmes”, når nu man er en avis markant til venstre.

Det hedder hurtigt i artiklen om en aktion af Generation Identitær, at ”tre af de unge mænd løftede næverne til ære for et kamera nede på jorden - mens en fjerde samlede tommel- og pegefinger i et OK-tegn. Et tegn, som blandt højrefløjsgrupper symboliserer hvidt overherredømme.”

Så er tonen da sat, kan man sige.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab