Video

26.11.21

Kontrast skal ikke hjem - Kontrast skal videre

Kontrast skal bruge 3.000 betalende medlemmer for at blive økonomisk uafhængige, og derfor har vi sat os et mål om at nå 1.000 medlemmer inden 1. december.

Den første november kunne Kontrast fejre sin første årsdag, og det har været en pænt fantastisk, hård og berigende rejse fra et pivtomt kontor til en pulserende, intens og altid travl redaktion, hvor politikere, eksperter, medlemmer og kværulanter kommer og går i ét væk.

Men lad mig komme til sagen, for det her er nemlig sådan en slags markedsføringstekst.

Kontrast eksisterer på et relativt beskedent budget, der rækker til fire fastansatte medarbejdere og et par freelancere, der laver alle Kontrasts egenproduktioner. Og i al skamløs ubeskedenhed synes vi selv, at det er ret vildt, hvad vi får lavet med ressourcer, der i en DR-sammenhæng næppe ville række til en halv trailer for Den Store Bagedyst.

Og naturligvis er vi idealister, der brænder for både journalistik og borgerlighed fra morgen til sen aften. Men på hedengangne Radio24syv var jeg vært på et medieprogram i en årrække, og havde jeg fem kroner for hvert ildsjælestiftet mediestartup, som jeg har set knække nakken, ville jeg have råd til fast ejendom på Frederiksberg.

Derfor ved vi også, at selvom idealisme er en nødvendig del af Kontrasts DNA, så er det ikke den alene, der sikrer vores overlevelse. Det gør vores medlemmer. Uden dem, intet Kontrast. For at blive økonomisk selvbærende og dermed uafhængige  - og det skal vi være - så skal vi runde 3000 medlemmer. 

At komme dertil vil kræve hårdt masser af benarbejde, men vi er i den grad klar til kamp - og vi er godt på vej. På Kontrasts første år fik vi knap 900 medlemmer. Nu er vores delmål, at slutte året af med mindst 1000 medlemmer ombord. 

Det er her du kommer ind i billedet. For lige nu ville faktisk været et supergodt tidspunkt at blive medlem på. Ikke alene får du adgang til alt vores indhold, nyhedsbreve og arrangementer i den virkelige verden, som vi planlægger en del af i det kommende år, du kommer også til at sikre, at det danske mediebillede også fremover har en klar og markant borgerlig Kontrast.

Så derfor synes jeg, du skulle støtte Kontrast med et medlemskab og få adgang til alt indhold og blive en del af et stærkt borgerligt netværk.

Det eneste, der skal til er, at du klikker her.

Mikkel Andersson, chefredaktør

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter