Debat
Jakob Levinsen

11/2/21

Fremtiden bør ikke være en gratis omgangJakob Levinsen: Når verden bliver sær, flokkes sandsigerne. Tro dem ikke, og gør hellere selv noget praktisk ved et eller andet.
Debat
Jakob Levinsen

28/12/20

Kardemomme-loven i jernhandskenJakob Levinsen: En borgerlig opposition vil da være en fin idé. Den skal bare besinde sig på sine egne værdier og lade være med at rende efter alle mulige andres.
Debat
Jakob Levinsen

14/12/20

Privilegier er som sex. De er kommet for at blive.Derfor kan man også lige så godt vedkende sig dem. De er alt for gode til kun at være noget, man beskylder andre for ikke at kunne få øje på, mener Jakob Levinsen.
Debat
Jakob Levinsen

30/11/20

Når jeg ser nogen trække nazikortet, skruer jeg helt op for WagnerJakob Levinsen: De angivelige ligheder mellem vores forpjuskede regering og Det Tredje Rige er til at overskue. Hvad nogle af dens fans angår, er det derimod måske nok en lidt anden historie.
Debat
Jakob Levinsen

14/11/20

Offentlig lyd på private hænderLandets bedste privatorkester stortrives, og et nyt koncerthus på privat initiativ ser snart dagens lys i København. End ikke i det hundedyre klassiske musikliv er staten nødvendigvis kunstens bedste og eneste ven.
Debat
Jakob Levinsen

02/11/20

Slip din indre borger fri– og det kan kun gå for langsomt. For deles verden bevidstløst op i højre og venstre, har skyttegravsgraverne vundet på forhånd.