Debat
Signe Bøgevald Hansen

08/3/21

Signe Bøgevald: Gratis psykologhjælp til ensomme unge er ikke løsningenForsøgsordningen med gratis psykologhjælp til unge kan helt sikkert være en god hjælp for mange, men vi burde hellere satse på at skabe et samfund, hvor vi kan tale om vores problemer med folk, der holder af os, i stedet for folk, der bliver betalt for det.
Debat
Signe Bøgevald Hansen

04/1/21

Signe Bøgevald: Lars Løkke svigter opgøret med velfærdsstatenUden et fællesskabsorienteret alternativ til den socialdemokratiske velfærdsstat opnår den borgerlige fløj aldrig hverken at vinde værdikampen eller regeringsmagten. Det mangler Løkke at tage højde for i sin optegning af dansk politik.
Debat
Signe Bøgevald Hansen

31/12/20

En ønskeliste for 2021 til den borgerlige blokEt fuldstændigt salg af Ørsted, principfasthed og en fælles velfærdspolitik. Signe Bøgevald har en forhåbning om, at det borgerlige Danmark kan forenes og vinde værdikampen i 2021.
Debat
Signe Bøgevald Hansen

24/11/20

Signe Bøgevald: Politiet mangler demokratisk sindelagPolitiet valgte i minksagen at håndhæve en grundlovsstridig instruks, velvidende at den var ulovlig, og det er ikke godt nok. Selvom ordren kommer fra politisk hold, burde politiet være så demokratisk indstillet, at de ikke efterlever de ulovlige af slagsen.
Debat
Signe Bøgevald Hansen

04/11/20

Erdogan svigter Tyrkiets sekulære arv og deres NATO-allieredeTyrkiet er bygget på sekulære principper inspireret af især den franske forfatning. Derfor burde Erdogan støtte Macron i den vigtige sekulære og demokratiske kamp, Frankrig lige nu kæmper, i stedet for at være en af de nationer, der modarbejder kampen for ytringsfrihed og mod islamisme. Ellers bør Tyrkiet ikke forblive medlemmer af NATO.
Debat
Signe Bøgevald Hansen

01/11/20

Joe Biden bør vinde præsidentvalget – for republikanernes skyldRepublikanerne har brug for en genrejsning, og den får de bedst ved at lade en demokrat komme til roret. Trump ærer nemlig hverken partiets ånd eller respekterer forfatningen og dens værdier, hvis man spørger Signe Bøgevald Hansen.