Signe Bøgevald Hansen

Signe Bøgevald Hansen (f. 1998) er landsformand for Liberal Alliances Ungdom og studerer statskundskab på Aarhus Universitet. Hun beskæftiger sig i særlig grad med liberalismens idéhistorie, og hvordan den relaterer sig til nutidige debatter og vil derfor primært skrive om liberalisme, borgerlighed og vejen frem for den borgerlige blok, velfærdsstat og ligestilling. Signe er født i Istanbul og har derfor en særlig interesse for tyrkisk politik og kultur.

Foto: Venstre / Jens Astrup, Flickr
DebatSigne Bøgevald: Lars Løkke svigter opgøret med velfærdsstaten

Uden et fællesskabsorienteret alternativ til den socialdemokratiske velfærdsstat opnår den borgerlige fløj aldrig hverken at vinde værdikampen eller regeringsmagten. Det mangler Løkke at tage højde for i sin optegning af dansk politik.

Foto: Paulius Malinovskis, Wikimedia Commons
DebatEn ønskeliste for 2021 til den borgerlige blok

Et fuldstændigt salg af Ørsted, principfasthed og en fælles velfærdspolitik. Signe Bøgevald har en forhåbning om, at det borgerlige Danmark kan forenes og vinde værdikampen i 2021.

Foto: Silje Bergum Kinsten, Wikimedia Commons
DebatSigne Bøgevald: Politiet mangler demokratisk sindelag

Politiet valgte i minksagen at håndhæve en grundlovsstridig instruks, velvidende at den var ulovlig, og det er ikke godt nok. Selvom ordren kommer fra politisk hold, burde politiet være så demokratisk indstillet, at de ikke efterlever de ulovlige af slagsen.

R4BIA.com, Wikipedia
DebatErdogan svigter Tyrkiets sekulære arv og deres NATO-allierede

Tyrkiet er bygget på sekulære principper inspireret af især den franske forfatning. Derfor burde Erdogan støtte Macron i den vigtige sekulære og demokratiske kamp, Frankrig lige nu kæmper, i stedet for at være en af de nationer, der modarbejder kampen for ytringsfrihed og mod islamisme. Ellers bør Tyrkiet ikke forblive medlemmer af NATO.

DebatJoe Biden bør vinde præsidentvalget – for republikanernes skyld

Republikanerne har brug for en genrejsning, og den får de bedst ved at lade en demokrat komme til roret. Trump ærer nemlig hverken partiets ånd eller respekterer forfatningen og dens værdier, hvis man spørger Signe Bøgevald Hansen.