Anmeldelse

29.02.24

Premium

Kampen om Vestens sjæl må ikke overlades til politikere og universiteter

Mikael Jalving har læst Douglas Murrays bog "Krigen mod Vesten", der netop er udkommet i dansk oversættelse. Jalving mener Douglas Murray har skrevet en skarp opbyggelig bog, som fortjener at blive læst på dansk, skønt dem, der ville have mest gavn af at læse den, ikke kunne drømme om at gøre det.
"Krigen mod Vesten" er Douglas Murrays fjerde bog.
"Krigen mod Vesten" er Douglas Murrays fjerde bog.

Engelske Douglas Murray, født 1979, er egentlig en halvstuderet røver. Hvad han mangler af akademiske titler, har han til gengæld af intellekt, energi og mod. Murrays første bog udkom, mens han stadig var bachelorstuderende i Oxford, og derfra gik det stærkt med tænketanke, tidsskrifter og tv-optræden.

Mig bekendt gjorde han aldrig sin formelle uddannelse færdig, men blev hurtigt en kontroversiel offentlig intellektuel i et land, der normalt har et køligt forhold til den slags.

Douglas Murray skriver både elegant og slagkraftigt om emner, der helst pakkes ind i vat af de progressive eliter i Europas hovedstæder, og da slet ikke nyder nogen bevågenhed på de nye masseuniversiteter, søbet ind i verdensmål og aktivisme.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab