Anmeldelse

13.02.23

Premium

Kedelig prins skriver kedelig bog

Morten Okkels: Der er ikke rigtig nogen gode grunde til at læse prins Harrys ‘Reserven’, andet end hvis du er meget interesseret i kongelige penisser.
Prins Harrys erindringer udkom 10. januar på 15 forskellige sprog, herunder dansk. Den har efterfølgende slået flere rekorder for hurtig omsætning.
Prins Harrys erindringer udkom 10. januar på 15 forskellige sprog, herunder dansk. Den har efterfølgende slået flere rekorder for hurtig omsætning.

Det bedste, jeg kan sige om prins Harrys Reserven, er, at titlen er god. På engelsk lyder den Spare og refererer til udtrykket “an heir and a spare”, en arving til kongeriget og en afløser, hvis noget kommer i vejen for førstnævnte. Det udtryk brugte den nuværende kong Charles angivelig, da prinsesse Diana havde født ham prins William og prins Harry, og de kongelige forpligtelser dermed var fuldbragt. 

Det vigtigste, du skal vide om Reserve, er, at du ikke skal forvente så farverige skildringer af personer og oplevelser, som pressen har givet indtryk af. Det går slag i slag med gråt i gråt. 

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

99

Afmeld når som helst

Årlig betaling

948

Spar 240 kr. med årsabonnement

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Oplæste artikler: Få alt indhold læst op af redaktionen, så du kan høre det hele på vejen