Debat

20.05.24

Premium

Legalistisk global antisemitisme

Sorte skyer tårner sig op over Israel. Ministerpræsident Benjamin Netanyahu står over for en international arrestordre fra krigsforbryderdomstolen ICC i Haag, hvis domstolen følger anklagerens indstilling. Det samme gælder forsvarsminister Yoav Gallant og måske hærchefen Herzl Halevi.

Staten Israel risikerer at blive dømt for folkemord fra den anden internationale domstol ICJ, også i Haag. Den notoriske fjende af Israel, EU’s udenrigschef Josep Borrell forventer at en række EU-lande vil anerkende Palæstina som en selvstændig stat i løbet af få uger. USA presser Israel til våbenhvile uden at alle gidsler er frigivet. Amerikanske universiteter flyder over i Hamas-støtte.

Herhjemme fremsætter venstrefløjen i april forslag til folketingsbeslutning om, at Danmark skal anerkende Palæstina. Israel kaldes uden forbehold for en apartheidstat, der begår folkemord i Gaza. Venstrefløjen anser påstanden for et faktum, uagtet at der er tale om anklager, rejst af den samme internationale venstrefløj, inspireret og styret af den palæstinensiske al-Haq.

Hamas’s dødstal citeres vidt og bredt i de internationale medier som den skinbarlige sandhed. Åbenbart er der kun civile ofre i Gaza, og den altovervejende del er uskyldige kvinde og børn, alt i følge Hamas.

Der er ingen grænser for anklagerne mod Israel, og det har tilsyneladende ingen ende. Det er antisemitisme for fri udblæsning, det er internationalt og der bruges allehånde juridiske midler, jævnfør sagerne ved ICC og ICJ og de mange sagsanlæg mod europæiske regeringer for at standse våbeneksport til Israel.

Det gælder kun, når der er jøder på den anden side
Mens hele verden har travlt med at fordømme Israel, er der ægte sultkatastrofer og folkemord i gang andre steder - upåagtet af verdensopinionen, fordi der ikke er jøder, der kan anklages.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab