Debat

21.10.24

Premium

Nedslående melding om muslimers loyalitet i Danmark

Integrationen af muslimske indvandrere og efterkommere går fortsat den forkerte vej. Der er næppe mange danskere, der har lyst til at favne mennesker, som ikke kan lide os, vores værdier, vores demokrati og vores allierede. Vi må tage skeen i den anden hånd, mener Karen West, som anbefaler, at statsborgerskaber trækkes tilbage, når gaven misbruges til skade for Danmark.

Analysefirmaet Wilkes undersøgelse for Jyllands-Posten om muslimers holdninger til blandt andet Hamas’ terrorangreb imod jøder i Israel den 7. oktober 2023 og om tonen i udlændingedebatten. 35 pct. af respondenterne mener, Hamas’ terrorangreb var berettiget, hvilket selvsagt ryster de fleste danske politikere. Kun ca. 700 muslimer besvarede spørgeskemaet, men undersøgelsen er valid nok til at give et fingerpeg om muslimske borgeres holdninger, siger professor i statskundskab Rune Stubager.

Der er cirka 300.000 muslimer i Danmark. Det betyder så, at godt 100.000 muslimer i Danmark mener, at Hamas’ terrorangreb var berettiget. 30 pct. og altså små 100.000 muslimer i Danmark mener så også, at tonen i debatten har bevirket en mindre lyst til at integrere sig i det danske samfund.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab