Essay

03.07.24

Premium

Troen begynder i det små

I en verden fyldt med usikkerhed og tvivl, forbliver fars tro på familien en tidløs kvalitet, der styrker båndet og fremmer en meningsfuld tilværelse. Må far altid finde sin første inspiration i den tro. Mike Bruun-Lander indløser troens værdi i serien om de syv kardinaldyder.

Tro er i sin grundform passiv, men når en far bærer den for sine børn, bliver den en kraft, der opmuntrer børnene til at udforske verden på ny. ”Jeg tror på dig”, kan være rettet mod fremtiden eller efter en svær tid. Troende kan arbejde i et tidsvakuum, mellem noget som er og noget, vi tror på, vil komme i fremtiden. Troen kan også være støttende i nuet gennem tillid og opmuntring, der inspirerer børnene til at tro på sig selv. En troende far er en, der har tillid til sine børns evner og potentiale.

Men troen starter ikke med verdensmester eller astronautdrømme, den starter i det små. Jeg har tiltro til du selv kan smøre din madpakke, selv hælde mælken op i glasset osv. For skal tro en dag kunne bære store drømme, skal byggestenene være lagt i hverdagen.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab