Kommentar

08.09.24

Premium

Muslimske kvinder må selv sige fra

Karen West opfordrer de muslimske kvinder, der vil skilles, til at forkaste imamernes regler og blot følge danske lovgivning. Vil de leve under sharia, er de mere end velkommen til at finde de steder i verden, hvor de kan praktisere deres religion. I Danmark er kvinder og mænd ligestillede frie individer, skriver hun.

Onlinemediet Zetland bringer i øjeblikket en podcast i 4 afsnit om muslimske kvinders skilsmisse. Om hvor håbløst en situation mange muslimske kvinder står i, hvis de vil skilles. Podcasten’s værter er journalisterne Mathias Mencke og Mahamad-Bakher Sabah.

Vi, der ikke er muslimer eller islamisk lærde, er blevet belært om ikke at kloge os på islamiske regler. Heller ikke selvom man skulle have læst Koranen, dele af Koranen eller ligefrem er en dansk kritisk islamforsker.

Men det behøver man sådan set heller ikke at være. For det nemmeste i verden er at følge med i, hvordan virkeligheden er for de muslimske kvinder, der ønsker skilsmisse, og følge med i, hvad islamkyndige muslimer siger og skriver om reglerne i islam.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab