Analyse

20.11.20

Premium

Efter mink-stormen

Jesper Kraft: Minkene er døde, men sagen lever som midlertidigt samlende fundament for oppositionen, der har kastet sig over skandalen med samme grådige utålmodighed, som et lille barn kaster sig over gaverne juleaften, og efterhånden kun kommunikerer på en skala fra total forargelse til krav om nyvalg. Men hvad gør man, når stormen løjer af?
Foto: Gerd Altmann, Publicdomainpictures.net - News Øresund, Wikipedia - Jebulon, Wikipedia - Patrick Reijnders, Wikipedia (redigeret)
Foto: Gerd Altmann, Publicdomainpictures.net - News Øresund, Wikipedia - Jebulon, Wikipedia - Patrick Reijnders, Wikipedia (redigeret)

Det borgerlige Danmark oplever lige nu en sjælden glæde. Efter halvandets års ørkenvandring har himlen åbnet sig, og den vederkvægende regn vælter ned, efter regeringen af grunde, der stadig er uforståelige, traf en ulovlig beslutning om at aflive alle mink og fortsatte foretagendet efter advarsler om manglende hjemmel. 

Den borgerlige forargelse er ægte. Det samme er den nærmest orgastiske begejstring over endelig at have fundet en fælles sag, der samler oppositionen og gør ondt på regeringen. De hænger ikke på træerne, og det er kun en dårlig opposition, der vil lade den gå til spilde. Især når man samtidig kan få en traktortur i Agerskov, nu man er i gang.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

99

Afmeld når som helst

Årlig betaling

948

Spar 240 kr. med årsabonnement

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Oplæste artikler: Få alt indhold læst op af redaktionen, så du kan høre det hele på vejen