Debat

19.08.24

Premium

Folkemødet skal have ny direktør - Morten Uhrskov er klar

Jobansøgning. Jeg er hverken venstreorienteret eller fascineret af vold. Jeg kunne heller aldrig drømme om at give aktivister lov til at forhindre andre i at bruge deres ytringsfrihed på Folkemødet, ligesom mine holdninger i det betændte udlændingespørgsmål ligger på den folkelige, politiske midte. Jeg er tilmed tolerant over for synspunkter, jeg ikke deler, hvilket er en sjælden evne i den kulturelle sektor.

Efter lang tids uro om den nu fratrådte direktør for Folkemødet Peter Christiansen skal Folkemødet nu finde en ny ledende skikkelse for det årlige arrangement på Bornholm. Undertegnede skal hermed ansøge om den ledige stilling, idet jeg på en række områder mener mig særdeles kvalificeret, ja på visse områder betydeligt bedre klædt på end den tidligere direktør.

Jeg har for det første ikke en kriminel fortid i en venstreekstrem organisation. Den fratrådte direktør har indrømmet, at han en række gange har været i slagsmål med politiet som såkaldt BZ'er. I et citat fra Berlingske fra den 7. juni i år udtalte Peter Christiansen bl.a. følgende:

"Vores oprør udsprang af solidaritet, og det gav os en mening med livet. Det var jo mere end vold og protest. Oprør er en kærlighed til livet og føles lidt som at være forelsket."

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab