Debat

22.04.24

Premium

Joachim B's kamp for sandheden aftvinger respekt

Hvorfor skal man som transkønnet være i medicinsk behandling resten af livet, hvis ikke det er, fordi man er syg? Det spørgsmålet kom i sidste uge fra Joachim B. Olsen. Marianne Stidsen tager tråden op og sender B.T.'s ansvarshavende chefredaktør Simon Richard Nielsen tilbage til skolebænken. Den woke galimatias må høre op.
Statuette i bronze af tre aber fra 1950'erne. Ikke se, ikke høre, ikke tale.
Statuette i bronze af tre aber fra 1950'erne. Ikke se, ikke høre, ikke tale.

Vi lever i en tid, hvor massive kræfter i vores samfund gør meget for, at sandheden ikke må fortælles. Mens vi til gengæld alle pålægges at gå rundt og gentage løgne, som de fleste af os godt ved inderst inde, er løgne. Som en woke psykolog for nylig udtalte i Dagbladet Information, er evidens blevet sådan et "modeord i debatten". Det var desværre ingen joke. 

I sidste uge gik det så vidt, at B.T. under store anstrengelser viste sandheden vintervejen, da man – dvs. den nye ansvarshavende chefredaktør – afpublicerede det indlæg, Joachim B. Olsen havde slået op under overskriften: "B.T. mener: Transkønnethed er en psykisk sygdom".

En chefredaktør, der lader sig skræmme
Ikke at der lå nogen fornærmende hadtale i det. Det var sådan set bare ment som en nøgtern konstatering på baggrund af, at transition fra det ene køn til det andet, som åbenbart er blevet den nye "modedille" blandt ikke mindst unge piger og mænd, uvægerligt medfører medicinsk og i visse tilfælde også kirurgisk behandling. Hvilket hører ind under sundhedssystemet og dermed sygehusvæsenet. Så var den sådan set ikke ret meget længere. 

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab