Essay

15.09.24

Premium

Labour-regeringen bekæmper britisk kultur

Englands nye labour-regering under Keir Starmer agerer, som om det store flertal af mandater giver den ret til at forcere den kamp mod almindelige folks sikkerhed, velstand og sundhed, skriver David Gress. Han fremhæver tre områder, der udtrykker en herskesyg, nypuritansk vilje til at kontrollere folks tanker og adfærd og frem for alt at begrænse deres frihed.

Den nye britiske Labour-regering under Keir Starmer fortsætter ufortrødent sin kamp mod resterne af middelklassen og mod det store flertal, der ikke deler regeringens ekstreme dagsorden på områder som indvandring og ”klima”.

Labour fik ved valget 4. juli takket være det britiske valgsystem 411 af 650 mandater i Underhuset med støtte fra kun 20 pct. af de stemmeberettigede vælgerne. Det vil en normal demokrat næppe kalde en overvældende tillidserklæring.

En moderat regering ville på det grundlag føre en forsigtig politik. Det modsatte er imidlertid sket. Labour-regeringen agerer, som om det store flertal af mandater giver den ret til at forcere den kamp mod almindelige folks sikkerhed, velstand og sundhed, som faktisk har stået på i mange år og langt fra alene skyldes Labour-regeringer.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab