Kommentar

22.10.24

Premium

Den uærlige debat om indvandring

Et meget stort tabu i debatten om indvandring er, at de ortodokse muslimer ikke kun hader jøderne. De hader faktisk alle, der ikke er ortodokse muslimer. De er derfor på en fundamental konfliktkurs med alle, der ikke vil underkaste sig islam. Hvilket også er grunden til, at de fx vælger at leve i parallelsamfund, hvor de undergraver myndigheder som retsvæsen og politi.

Hvis man ser tilbage på samfundsdebatten om indvandring i 1980’erne og 1990’erne, var den useriøs og uærlig. Det var i de årtier, at danskerne uden debat gik fra at få fremmedarbejdere til at skulle betale milliarder for fremmede socialklienter. På forunderlig vis sikrede samfundsdebatten, at borgerne ikke fik lov til at tænke over det og selv vælge.

Det skete, fordi socialister, radikale og andre antinationalister strategisk ødelagde diskussion af emnet med social stigmatisering. Deres strategi var simpel, og medierne hjalp desværre med at implementere den. Hver gang nogen forsøgte at tale rationelt og kritisk om indvandringen, blev de simpelthen stemplet som umoralske.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab