Kommentar

01.05.24

Premium

Det gamle USA var bedre end det nye

Den demografiske ødelæggelse af det overleverede USA er ikke noget fremskridt, men en katastrofe, som også rammer de sorte, der tidligere nød godt af det gamle USA’s fordele, skriver David Gress i sin anden artikel om det ny Amerika.
Berkeley Castle i West Virginia husede i 2010'erne en række møder blandt patriotiske amerikanere og er et eksempel på, hvor svært det er at organisere en modstand mod den fortsatte indvandring (privatfoto).
Berkeley Castle i West Virginia husede i 2010'erne en række møder blandt patriotiske amerikanere og er et eksempel på, hvor svært det er at organisere en modstand mod den fortsatte indvandring (privatfoto).

Få personer og institutioner har i de sidste godt tyve år turdet forsvare det synspunkt, at det overleverede, mestendels hvide USA ikke var den rene ondskab, men faktisk et velfungerende, frit samfund, hvor også ikke-hvide mindretal og ikke mindst sorte levede bedre end i andre lande. Få har åbent turdet sige, at ødelæggelsen af dette overleverede USA ikke er noget fremskridt, men en katastrofe, som også rammer de sorte, som nød godt af det gamle USA’s fordele.

Blandt de få er den britiskfødte journalist Peter Brimelow og hans beskedne, men talentfulde kreds af ligesindede, der siden 1999 har været at finde på Vdare. Dette websted er i dag kun en skygge af sig selv takket være visse magthaveres indædte kamp imod det.

Disse magthavere har anført af staten New Yorks justitsminister Leticia James længe ønsket at gøre Vdare tavst, og nu ser det ud til at lykkes ved hjælp af ”lawfare”, altså misbrug af loven for at udmatte og forarme en modstander, der ikke disponerer over samme ressourcer som en magthaver, der nyder ubegrænset adgang til offentlige midler. Det vender vi tilbage til. Her først lidt baggrund.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab