Kommentar

09.09.24

Premium

På P1 er de enige: Nazismen er vendt tilbage

Hans Hauge har lyttet til DR’s eksperter, som efter delstatsvalgene i Thüringen og Sachsen i Tyskland, skulle udlægge teksten. Han ryster på hovedet over både forudindtagethed og uvidenhed.

”Jeg startede dagen med at være gæst i DR’s Verden Ifølge Gram, hvor vi dykkede ned i de tyske delstatsvalg i Thüringen og Sachsen – et valgresultat, der er blevet kaldt et ”politisk jordskælv” af de tyske medier. Vælgerne er, som I ved, marcheret yderligere mod yderfløjene, og det har givet anledning til nogle store spørgsmål om retningen for tysk politik fremover.”

Dette skrev ’geopolitikeksperten’ Lukas A. Lausen, der er noget, som jeg ikke rigtig ved, hvad er. Men vi kan let fornemme, hvad han mener, når han siger, at vælgerne marcherer i den forkerte retning.

Men hvad laver en public affairs-rådgiver og leder for geopolitik og EU, hos lobbyist-virksomheden Rud Pedersen egentlig. På engelsk på sin Linkedin-profil introducerer Laursen sig således: Political Strategist | Geopolitical Expert | PA-Director | Board Member.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab