Kommentar

06.08.24

Premium

Spil ordtennis med de vakte og frelste

Har du evnen, har du også pligten. Lad ikke stå til. Tag debatten med dem, der misbruger tilsyneladende humanistiske mærkesager til at dæmonisere andre mennesker i det offentlige rum. Ellers vinder de endnu mere grund under fødderne.

Kender du typen? Eksempelvis den selverklærede klimaforkæmper, der griber enhver lejlighed til at fortælle om sin egen fortræffelighed og lover bøllebank til almindelige mennesker, som tillader sig at have en bil, flyve på ferie, købe nyt tøj, fragte deres madindkøb i plastikposer og den slags?

Eller den selverklærede veganer, der griber enhver lejlighed til at proklamere sin egen skinhellige veganisme og udskamme almindelige kødspisende mennesker som dyreplagere, sadister, egoister og miljøsvin. Har du mødt ham eller hende?

Hvad så med den selverklærede transperson, der griber enhver lejlighed til at spille lidende offer for almindelige cis-kønnede menneskers cis-retorik, cis-adfærd, cis-samfundets indretning og almindelig cis-logik. Alt imens den selverklærede transperson insisterer på særhensyn og særbehandling på bekostning af fællesskabets basale rettigheder. F.eks. kvinders basale ret til omklædnings- og badefaciliteter, toiletfaciliteter, kvindefængsler, kvindesport m.m.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab