Video

DSU-formand skyder på pjank og særinteresser

Frederik Vad Nielsen vil have et åndeligt opgør med reformpædagogik og sørge for politisk fokus på de svageste elever, der går ud af skolen uden at kunne læse. Det fortæller DSU-formanden mere om i Henriks Halvtomme Glas med Henrik Dahl.

Udgivet 08.10.21

I denne udskænkning af Henriks Halvtomme Glas har Henrik Dahl besøg af forbundsformanden for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Frederik Vad Nielsen. 

DSU-formanden er stærkt bekymret for de unge, der ikke lærer at læse, skrive og regne, og Henrik Dahl er enig med sin gæst, når han mener, at reformpædagogik er gået for vidt.

Men hvorfor lader Frederik Vad alligevel til at se mere til venstre end til højre i dansk politik, når han vil finde sine brugbare løsninger, spørger værten. Og hvordan vil han tage det opgør med særinteresser, som han ser som et centralt politisk problem, der går ud over unge og undervisning? Se de ungsocialdemokratiske bud på fremtiden i videoen ovenfor.  

Interviewet i Henriks Halvtomme Glas på Kontrast skete med baggrund i udspillet 10 teser for en myndiggørende fremtid, som DSU lancerede i september. 

null

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få dit ugentlige overblik over nyheder

Newsletter