Anmeldelse
Jonas M. Hoeck

25/1/24

Den sidste litteratur og den sidste tidHistorikeren Polyb: ”Ingen civilisation overgiver sig til en aggressor uden først at have udviklet de svagheder, der gør den sårbar”. Jonas M. Hoeck anmelder Alain Finkielkrauts bog ’Efter litteratur’, som netop er udkommet på dansk. Finkielkraut skriver om litteraturens forsvinden som konsekvens af ligestillingens udarten i identitetspolitik, og sammenfatter pointen i ovenstående citat.
Anmeldelse
Jonas M. Hoeck

25/6/23

Et unuanceret og belærende forsvar for optimismenKristian Leth har ret i, at vi har meget at glæde os over. Men i begejstringen for velstand og globalisme overser hans nye bog bagsiden af medaljen i det moderne samfund, skriver Jonas M. Hoeck.
Anmeldelse
Jonas M. Hoeck

06/8/22

Imponerende antologi stikker kritisk til identitetspolitikNy antologi tydeliggør, at det langtfra er alle humanistiske forskere, som er lige begejstret for identitetspolitikkens stigende krav. Og det er en vigtig pointe, skriver Jonas M. Hoeck om ‘Identitetspolitik, litteratur og kunstens autonomi’. En antologi af gennemgående kvalitet, mener anmelderen.
Debat
Jonas M. Hoeck

16/3/22

Batman må ikke længere være BatmanJonas M. Hoeck: Hvis du holder af Batman-figuren og finder nydelse i at se nattens ridder sætte skik på Gothams fordærvede gader, skal du ikke se den nye film ‘The Batman’. Den er skrækkeligt gennemsyret af politisk korrekthed.
Debat
Jonas M. Hoeck

23/11/21

Derfor har de borgerlige forladt åndslivetJonas M. Hoeck kan godt følge Christian Egander Skovs udlægning af de borgerliges fravær på institutionerne. Men Skov glemmer at nævne, at borgerlige altid har været mest interesseret i penge, sikkerhed og magt, skriver Hoeck.
Debat
Jonas M. Hoeck

29/3/21

Vi skal passe bedre på vores kvinderDen moderne mand har dybest set glemt, hvem han er, når han ikke vil indse, at han i kraft af sin mandlige natur er født med et større ansvar for den fælles sikkerhed, end kvinderne er.