Debat
Malene Møller Hall

12/10/23

Hamas’ angreb minder os om terrorens væsenMalene Møller Hall: Hamas’ angreb kan meget vel være det, der fundamentalt ændrer både Israel-Palæstina-konflikten og vestlige sympatier i den forbindelse.
Debat
Malene Møller Hall

05/8/23

Venstre misser en oplagt chanceMalene Møller Hall: Korankrisen er også en fortælling om Venstres problemer. Hvorfor svinger partiet frem og tilbage på den måde?
Debat
Malene Møller Hall

05/6/23

Er politik ved at blive sexet igen?Malene Møller Hall om demokratisk engagement i lyset af Alex Vanopslaghs kommende show i KB Hallen: Det virker ret amerikansk, men gør det noget, når nu behovet er der?
Debat
Malene Møller Hall

22/5/23

Rummeligheden går kun den ene vejMalene Møller Hall: Skuespillere kan spille, hvem de vil. Men der er noget skævt ved den kommende Matador-opsætning med de tilsyneladende identitetspolitiske toner.
Analyse
Malene Møller Hall

12/4/23

Uanset hvem der vinder, vinder LøkkeMalene Møller Hall: SVM-regeringens vicestatsminister er i realiteten Lars Løkke Rasmussen. Han kommer til at gå efter mere endnu.
Analyse
Malene Møller Hall

05/3/23

Partier der vil sig selv det bedste, lader sig ikke styre af meningsmålinger"De dygtige partier bruger helst minimal tid på meningsmålinger, uanset om de går op eller ned," skriver Malene Møller Hall.
Debat
Malene Møller Hall

13/6/22

’Fremtidens Danmark’ har spillet fallitMalene Møller Hall: Velfærdsstaten skulle være en hestesko for dem, der havde mindst. Men den er snarere blevet en hæmsko for dem, der har mest, og en magelighedsbillet for massen og middelklassen. Velfærdsstaten har fjernet selvhjulpenhed og personligt ansvar.
Anmeldelse
Malene Møller Hall

13/10/21

Der er meget at hente i ‘Blondinens betragtninger’Malene Møller Hall er ikke begejstret for Kontrasts anmeldelse af Helle Thorning-Schmidts feministiske betragtninger. Thornings bog rummer faktisk væsentlige kvaliteter, men dem har anmelderen overset, mener Malene Møller Hall.