Anmeldelse
Sif Meincke

04/5/23

Vintroduktion med Sif: Smagen af MallorcaSif Meincke har udforsket de mallorcanske vine. De giver anledning til øferie, men fungerer også herhjemme som et godt supplement til kødretter.
Anmeldelse
Sif Meincke

06/4/23

Vintroduktion med Sif: Nordens dyrebare dråberDe seneste år er svensk vin kommet på vinkortet – i hvert fald i Sverige. Ligesom Danmark er det blevet stadig mere moderne at avle vin i Sverige, hvor der i dag er cirka 30 vingårde. Sif Meincke har besøgt Ästad.
Anmeldelse
Sif Meincke

23/3/23

Vintroduktion med Sif: Slagtilbud på rødvinDet behøver ikke være luksuriøs champagne hver gang. Læs med og få vinanmelder Sif Meinckes anbefaling af aktuelle rødvine under 70 kr.
Anmeldelse
Sif Meincke

16/3/23

Vintroduktion med Sif: Tid til champagnestopMed en god champagnestopper kan du nøjes med et par glas ad gangen, uden at hele flasken går til spilde. Sif Meincke udvælger sine favoritter.
Anmeldelse
Sif Meincke

08/3/23

Vintroduktion med Sif: Kvinder skal fejres med champagneSif Meincke fortæller om smagen af prestige og anmelder et udvalg af aktuelle bobler på markedet.
Anmeldelse
Sif Meincke

23/2/23

Vintroduktion med Sif: Brunello di MontalcinoSif Meincke starter sine vinanmeldelser med at se – og smage – på den italienske klassiker Brunello. En vin, der skal leve op til strenge krav.