Debat
Signe Wolff Ravneberg

26/5/24

Generation Frit Valg vil ikke være voksneEr de store danske byer blevet en slags sfo for universitetsstuderende, spørger Signe Wolff Ravneberg. Er det, fordi vi bor i byen og ikke længere på landet, at vi venter så længe med at forpligte os? Vi har aldrig været flere singler, og vi har aldrig fået færre børn. Hvorfor nægter vi at blive voksne? Og er vi havnet i et velfærdsstatsdilemma?
Debat
Signe Wolff Ravneberg

19/3/24

Hvad skal vi med mænd?Signe Wolff Ravneberg ser tilbage på Kvindernes Internationale Kampdag, der igen i år udartede til noget med, at det er synd for kvinder, at de skal trækkes med mænd. Simone de Beauvoir bliver vendt på vrangen – nu defineres manden som negativet af kvinden. Det er alt sammen meget moderne.
Debat
Signe Wolff Ravneberg

15/10/23

Vi bør alle skælde hinanden lidt mere udSigne Wolff Ravneberg: At skælde retmæssigt ud på hinanden er også at tage ansvar for hinanden. Verden bliver et bedre sted, når vi er nogle, der skælder ud.
Debat
Signe Wolff Ravneberg

12/9/23

Nutidens ungdom og kunsten at leve evigtSigne Wolff Ravneberg kritiserer dyrkelsen af ungdom og udskydelsen af voksenliv. Det er fint at være sund, men ikke at være konstant indadskuende.
Debat
Signe Wolff Ravneberg

29/6/23

En sommerhilsen fra de nordlige egne af KongerigetSigne Wolff Ravneberg er i grønlandske Qeqertarsuaq og gør sig sine tanker om et rigsfællesskab, som gerne skal leve videre.
Debat
Signe Wolff Ravneberg

13/6/23

Sænk SU’en, og lad de studerende tjene flere pengeSigne Wolff Ravneberg: Flere problemer kan løses på en gang, hvis de studerende får lov at høste gevinsten ved at arbejde frem for at hæve så meget i SU.
Debat
Signe Wolff Ravneberg

27/4/23

Godhedsmonopolet udskammer de borgerlige stemmerSigne Wolff Ravneberg om fordomme og udskamning: Bare venstrefløjen kunne være halvt så tolerant over for sine politiske modparter som over for alle andre minoriteter.
Debat
Signe Wolff Ravneberg

16/3/23

Folk mod elite? Kultur og dannelse er vejen fremSigne Wolff Ravneberg: Vi har hverken brug for akademikerbashing eller eliteklynk. Derimod har vi brug for en konservativ tilgang med folkelighed for øje.