Debat
Max Ulrich Klinker

10/6/24

Jeg bliver ikke franskmandDer er flere fællesnævnere end forskelle mellem europæiske folk. Og når det angår Skandinavien, er tilhørsforholdet endda så tæt, at vi altid finder sammen, når vi er langt væk hjemmefra. Til gengæld er vi ikke et og samme folk.
Anmeldelse
Max Ulrich Klinker

01/11/23

Aktivisme står i vejen for troværdighedMax Ulrich Klinker har set filmen 'Viften' om De Vestindiske Øer, som netop er kommet på Netflix og tøver ikke med at kalde filmen et historisk falsum præget af woke-aktivisme
Debat
Max Ulrich Klinker

01/7/23

Det, vi ikke taler nok om – den nødvendige konservatismeMax Ulrich Klinker: Folk kan finde sig i hvad som helst, når utopiernes idéer får lov til at bestemme. Det konservative livssyn skal være vores modvægt i en usikker og ustabil tid.
Debat
Max Ulrich Klinker

06/12/22

Det destruktive opgør: Krig, kristendom og C.S. LewisMax Ulrich Klinker: Med Første Verdenskrig kom det kulturradikale livssyn til kort, og en bestemt ung soldat forstod det bedre end de fleste.
Debat
Max Ulrich Klinker

20/9/22

Demokrati skal ikke være ideologiMax Ulich Klinker: Historien viser, hvor farlige ideologerne kan være, og det problem ser vi stadig i dag. Det lader til at gå galt for os alle, når først akademikere med hovmodig selvindbildning får magt i samfundet. Og hvis de kritiske spørgsmål til udviklingen i samfundet udebliver eller kommer for sent.
Debat
Max Ulrich Klinker

15/5/22

Herlufsholm: Når fordomme og en indre svinehund får overtagetMax Ulrich Klinker: En pæn og ordentlig kostskole i Næstved blev pludselig genstand for pøbelvældeadfærd. Fuldstændig skamløst løfter godtfolk sig op til at være dommere. Værst er dog, at man efterlades med indtrykket af, at folk er ligeglade med, at de ingenting ved.