Debat

08.06.24

Premium

Bitcoin Satoshi Vision bryder myten

Hvis blockchain kan være effektiv og kan skalere, er vejen åben til et væld af anvendelsesmuligheder: Mere effektive og automatiserbare betalinger, mikrobetalinger, et fundament under eventuelle fremtidige Central Bank Digital Currencies, effektiviserende supply chain løsninger og meget mere. Den kryptovaluta er her nu. Den hedder Bitcoin Satoshi Vision

Mange mennesker går med den opfattelse, at blockchainteknologi er ineffektiv og ikke kan skalere. Men det er en myte. Myten er opstået fordi medierne har et meget ensidigt fokus på to blockchains hvor dette er tilfældet: Bitcoin (BTC) og Ethereum.

BTC kan kun håndtere omtrent 7-10 transaktioner per sekund. Det er fordi, en midlertidig begrænsning på hvor stor en datamængde BTC kunne behandle blev gjort permanent.

Begrænsningen er på 1 MB per blok i blockchain'en. Denne kunstige skaleringsblokering blev gjort permanent efter, at Mastercard og den daværende formand for Bilderberg Group, Henri de Castries, tilførte mange millioner dollars til de dele af Bitcoinindustrien, som arbejdede for at fastholde skaleringsblokeringen.

Det er klart. at de to nævnte organisationer har kæmpe interessekonflikter med billige og skalerbare peer-to-peer elektroniske kontanter.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab