Debat

29.02.24

Premium

Den tyske regering og dens allierede vil kvæle AfD, inden partiet får magt

David Gress fortæller om, hvordan både det tyske journalistforbund og de tyske biskopper aktivt er gået ind i kampen mod AfD for at få partiet kvalt, inden det bliver for stort. Han ser en koordineret indsats fra det tyske establishment for at delegitimere det tyske oppositionsparti.

Den tyske regering håber snart at kunne føre sin kamp mod det eneste reelle oppositionsparti, Alternative für Deutschland (AfD), til en sejrrig afslutning, som vil bestå i at få partiet forbudt ved lov i Forbundsdagen. Herefter vil det blive tvangsopløst, og ethvert forsøg på at genoplive det vil udgøre en forbrydelse.

Partiets medlemmer i Forbundsdag og delstatsparlamenter vil risikere at blive retsforfulgt. Regeringen vil have taget endnu et stort skridt på vejen til den sindelagsstat eller nyoplag af kommuniststaten DDR, som dens medlemmer mere og mere uforblommet ønsker. Det vil være en stat, hvor magthaverne uindskrænket bestemmer, hvad undersåtterne, det engang demokratisk styrede folk, skal mene, og hvordan de skal handle.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab