Essay

08.09.24

Premium

Racismen i Danmark

Søren Gosvig revser den overfladiske og primitive diversitets-bølge, som er trængt ud i alle samfundets kroge godt hjulpet på vej af venstreorienterede woke-specialister på de videregående uddannelser, som succesfuldt fjerner antaster til selvstændig tænkning blandt de studerende.

Hvis man vil være en god dansker, skal man sørge for at have en holdning, der er nøje afstemt med ens hudfarve. Ellers går det galt, se bare Naser Khader eller Mattias Tesfaye.

Den første kommer fra Det Radikale Venstre, der var han endda spidskandidat. Så sagde han fra over for Elsebeth Gerner Nielsens stunt, da hun stillede op med tørklæde ved siden af fiskekonestatuen på Gammel Strand.

I modsætning til Elsebeth Gerner ved Naser Khader noget om, hvad det muslimske tørklæde betyder og kan bruges til. Men det skal man ikke i Det Radikale Venstre. Der skal man synes, at tørklædet bare er et stykke tekstil. Kort efter var DRV sprængt og Naser Khader andetsteds.

Den anden begyndte i DKPML, og finere bliver det ikke, hvis det skal være venstrefløj. Men turen over Enhedslisten og SF afslørede ham til sidst som ganske fornuftig og pragmatisk socialdemokrat.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab