Essay

16.09.24

Premium

Woke er et fortidslevn - nu skal vi videre

Hold op med at lyve os lige op i ansigtet. Man bliver ikke ”tildelt” noget køn ved fødslen. Ethvert levende væsen har et køn – længe før fødslen – og køn er biologisk. Når de woke taler om et ikke-biologisk køn, så taler de om et køn, der kun findes inde i hovedet på dem selv. Det vilde er, at vi alle sammen forventes at tage det lige så alvorligt, som hvis det var et virkeligt køn. Heri består det kollektive bedrag.

Forleden faldt der dom i en retssag i Frankrig. Det var en injuriesag, hvor Madame Macron, altså den franske præsident ex officios kone, fik medhold over for nogle grove typer, der havde formastet sig til at kalde hende for ”trans”. Hun har angiveligt efter de pågældendes opfattelse lidt maskuline træk.

Det er nu ellers en lidt vovet injurie. Madame Macron har nemlig tre børn, og dermed kan enhver jo begribe, at hun ikke er eller overhovedet kan være ”transkvinde”. En transkvinde – som altså i virkeligheden er en mand, der giver den som kvinde – kan i sagens natur aldrig få børn. En transkvinde har nemlig ikke nogen livmoder. Og der er derfor nul procent af transkvinder i denne verden, som har født et barn. Og det var – nul.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab