Kommentar

20.08.24

Premium

Europæisk tidsrejse fra 2024 til 1984

Kontinentets befolkningsudskiftning skrider planmæssigt frem, og EU er stadig immigranternes ven og beskytter. Til gengæld har der kun været én gruppevoldtægt i ugens løb i Danmark, ligesom pæne medier kan rapportere, at der såmænd findes privatskoler og enkelte almindelige folkeskoler, hvor drengene ikke går med kniv og faktisk lærer at læse og skrive. Så her går det godt, drik flere bobler!

Det er altid rart at have noget tilfælles med nogen. Især når det, man har tilfælles, egentlig føltes lidt pinligt at sige højt, hvis ikke man kan prale med at have åbenlyse medskyldige.

Siden sidst er min flyvefærdige, 18-årige søn rejst ud i verden på ubestemt tid og befinder sig, mens jeg skriver disse linjer, i en tuk-tuk i centrum af Bangkok (dem må man nemlig ryge i under kørslen) – og bedst som jeg gik og følte mig lidt underligt tom til mode, men ikke helt ville indrømme det, kunne jeg til min store lettelse konstatere, at jeg ikke er alene. Ved skæbnens magt er Berlingskes klummeskribent Sarah Iben Almbjerg sig nemlig i præcis samme situation og kunne søndag morgen berolige mig med, at den Via Dolorosa ligefrem har et navn: Empty Nest Syndrome.

Hurra! Jeg har fået en diagnose.  

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab