Kommentar

08.10.24

Premium

Hvad har vi lært på en uge

At Dronningen har fået ny hårfarve for at matche efteråret, at der er penge i at udgive en bog om, hvor synd det er for en selv, at Socialdemokratiet savner arbejderklassen, som er gået andre steder hen, og at Marlene Wind vil luge ud i medierne for at blive af med de holdninger, hun ikke deler. Det sidste vidste vi faktisk godt i forvejen.

Man bliver efter sigende aldrig for gammel til at lære noget nyt, og under mere eller mindre frivillig påvirkning af mediernes forsider har den forgangne uge da også stået i læringens og oplysningens tegn.

Hvorvidt vi i samme ombæring er blevet nævneværdigt meget klogere, har jeg svært ved at svare på, men det er heller ikke så væsentligt, for så længe vi blot husker at dokumentere, tidsregistrere og føre fra- eller tilstedevær på både egne og andres vegne, så går det nok alt sammen, uden vi behøver at tænke selv.

Den seneste uge har vi for eksempel lært, at hvis man i januar er røget i national unåde, fordi man er kommet til at plagiere nogens arbejde og sælge det som sit eget - og man samtidig lider af hjertesorg - så skal man bare skrive en bog om miseren og udgive den i oktober.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab