Kommentar

23.07.24

Premium

Mon Biden selv er klar over, at han har trukket sig?

Viviane Ellasofie Karlsen funderer i ugens hverdagsbobler over den amerikanske præsident og hans sorte, kvindelige substituts fortrin. Hun kommer også omkring Brostrøms vimseri i Alpelandet, champagnesprøjt i Skagen, og så vover hun at have sin egen mening om den krig, man kun kan mene én ting om. Nyd et veloplagt potpourri over den våde sommer.

Kære læsere

Sjældent har vi set en vådere sommer. Men når nu mediernes normale agurketid synkront har budt på sjældent bemærkelsesværdige nyheder, så går tiden alligevel med aviser og TV. Og pludselig er vi lykkeligt tilbage i hamsterhjulet igen efter sommerferiens strabadser. 

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at ugens største nyhed var Præsident Bidens retræte fra embedet. Efter et par uger med stramme miner i de demokratiske rækker blev man endelig enige om, at det nok var på tide at trække tæppet under den forvirrede politiker og erstatte ham - med Kamala Harris.

Harris hyldes af socialistisk indstillede individer
Om det gør den store forskel, kan være svært at gennemskue, men hun griner i det mindste bredere, så selvom ingen helt ved, hvad hun i grunden har udrettet de sidste 4 år, udover at levere en perlerække af gråmelerede udtalelser på pixibogs-niveau, hyldes hun nu af socialistisk indstillede individer verden over.

På DR1 kom TV-Avisens udsendte korrespondent til at levere en sjældent ærlig analyse, da han meldte, at Harris’ væsentligste kvalifikationer som kandidat er, at hun er kvinde, hun er sort og hun ikke er Biden.

Jeg er ikke sikker på, han fik ros hjemme på redaktionen, men det var umådeligt festligt at lytte til, for man kan ikke andet end give ham ret. Og det skal siges, at han gjorde en indsats for at få de tre ting til at lyde som noget positivt i sig selv.

Mon Biden selv er klar over, at han har trukket sig
Der er endnu ingen forlydender om, hvorvidt Joe Biden selv er klar over, at han har trukket sig. Men de briefer ham vel på et tidspunkt.  I første omgang har offentligheden blot fået et brev, som han med sit vanlige sindsnærvær naturligvis selv har forfattet.

Siden har ingen set eller hørt noget til ham, for praktisk nok reddede han sig også en corona og måtte i isolation.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab