Kommentar

24.10.24

Premium

Traditioner hæmmer børns kreativitet, mener de progressive

Nye normer, medier og snart sagt alting vil forandre verden i en helvedes fart. Krigen mod overleverede traditioner er total og rammer selv de mest uskyldige sysler. Intet er uskyldigt, alt er politisk. Ulrik Søberg afdækker endnu et angreb på det, vi troede, blot var samvær med vores børn.

Forleden faldt jeg over en pudsig artikel i noget, der hedder POV International, med en symptomatisk slagside. Det viser sig nemlig, at traditionen med at lave dyr og figurer ud af kastanjer og tændstikker, er farlig for børn, i hvert fald for deres kreativitet. Anklagen kommer fra progressive forældre bosat i de pæne eller hippe kvarterer i de større byer.

I artiklen får man et indblik i et univers om efterårstraditioner og nutidens forandringer af dem. Det lader nemlig til, at traditionen med at sidde sammen i efterårets gryende mørke og lave kastanjedyr og andre sysler med det danske efterårs nøddesort er passé. Det er slet ikke så befordrende for de smås kreativitet, som vi gik og troede. Faktisk er denne slags voksenstyret kreativitet ikke synderlig god for ungerne.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab