Debat
Preben 'Prygler' Christensen

25/6/21

Preben Prygler: '1864' var floppet over dem allePå flere opfordringer slutter Preben Prygler med at gå i struben på Danmarks Radios og Ole Bornedals ‘1864’. En ambitiøst anlagt serie, der blev en katastrofe i dansk mediehistorie, erindrer Preben i forårets sidste hudfletning af irriterende kulturprodukter.
Debat
Preben 'Prygler' Christensen

18/6/21

Preben Prygler: 90'ernes galoperende fiasko‘Gøngehøvdingen’ var Danmarks Radios hidtil dyreste, yderst ambitiøse forsøg på at samle folket om en national fortælling. Men det hjælpeløse resultat var en serie, der fik folket til at stejle, erindrer Preben Prygler.
Debat
Preben 'Prygler' Christensen

11/6/21

Dengang Cirkeline mødte kapitalens politisoldaterNår noget er for venstreorienteret til at blive bragt af Danmarks Radio i 1970’erne, ved man nok, at det er ekstremt. Preben Prygler ser tilbage på Cirkelines flugt fra et brutalt Amerika, og hvordan børn skulle fodres holdninger med alf og mus.
Debat
Preben 'Prygler' Christensen

04/6/21

Peter Fidus og revolutionen, der aldrig komMed liflig foragt ser Preben Prygler igen tilbage på 70'ernes indoktrinering: 'Peter Fidus' var naturligvis et hit hos fritidshjemmets pædagoger, siden det er en børnebog skrevet for at gøre op med produktive mennesker, der skaber værdi.
Debat
Preben 'Prygler' Christensen

28/5/21

Humor, glæde og spænding finder en vejPreben Prygler erindrer pædagogernes forsøg på rationering af hans tegneserieforbrug som barn i 70’erne. Det er en opbyggelig historie, for med kreativitet lykkedes det for børnene at overvinde tyranniet.
Anmeldelse
Preben 'Prygler' Christensen

21/5/21

Preben Prygler: Danmarks Radios værste tv-serieHvert afsnit tog 50 minutter, men føltes som mange timer. Med svær beklagelse ser Preben tilbage på den oprindelige serie om ‘Rejseholdet’ som et synkefærdigt flagskib for monopolkanalens drama i 80'erne.
Anmeldelse
Preben 'Prygler' Christensen

14/5/21

Preben Prygler: Vi kan også kede os ved LimfjordenDanmarks Radios ‘Fiskerne’ var et udpræget kedsommeligt stykke fjernsyn, konstaterer Preben i endnu en retro-anmeldelse fra 70’erne. En opvisning i gymnastik gjorde det kun endnu mere traumatisk.
Debat
Preben 'Prygler' Christensen

07/5/21

Preben Prygler: Svensk elendighedsporno tilsat klarinetHer er Prebens nådesløse gensyn med Udvandrersagaen, der satte helt nye standarder for at have det skidt. Det var så deprimerende indoktrinering, at det krævede mange romkugler og MAD-blade at komme sig over.
Debat
Preben 'Prygler' Christensen

30/4/21

Preben prygler: De trælse trællebøgerSom fredagsindslag vil Preben Christensen hudflette ideologisk tv og bøger, som har kedet ham jammerligt. Preben prygler i denne uge ‘Trællene’ med flashback til en ond oplevelse i barndommen.