Debat
Mustafa Sayegh

05/5/21

Det skal give mening at være dansk statsborgerEt statsborgerskab er ikke det stykke papir værd, det er skrevet på, hvis man bliver ved med at give det ud til folk, der aldrig skulle have haft det. Det skriver Mustafa Sayegh, som stadig ikke er dansk statsborger.
Debat
Mustafa Sayegh

19/3/21

Mustafa Sayegh: Ytringsfrihed over islamSelvfølgelig skal vi bekæmpe hadforbrydelser, men det skal ikke ske med en lovgivning, der indskrænker vores ytringsfrihed og giver særstatus til islam.
Debat
Mustafa Sayegh

04/3/21

Mustafa Sayegh: Muslimer skal droppe offermentalitetenSom muslim i Vesten vokser man op med fortællingen om, at man er undertrykt og diskrimineret, men det er nødvendigt at bryde med den fortælling.
Debat
Mustafa Sayegh

05/2/21

Venstre forstår ikke, at integration kræver andet end fast arbejdeMustafa Sayegh: Venstres nye integrationsudspil har intet med integration at gøre. For beskæftigelse er ikke afgørende, så længe man lever sit liv efter en politisk ideologi som islam.
Debat
Mustafa Sayegh

17/1/21

Mustafa Sayegh: Man kan ikke være for danskKultur og religion hænger uløseligt sammen, især i islam, som i vidt omfang også er en politisk ideologi. Derfor kan det være svært for unge muslimske danskere at stå ved deres egen identitet.
Debat
Mustafa Sayegh

30/12/20

Radikale Venstres nedsmeltning er et af årets lyspunkterMustafa Sayegh: De radikale har fået et rap over nallerne i 2020, og det er godt for både demokratiet og integrationen.
Debat
Mustafa Sayegh

06/12/20

Mustafa Sayegh: Drop udtrykket islamofobiDet gavner ikke den almindelige muslim, at man ikke må kritisere islam – kun de fanatiske muslimer, som følger koranen bogstavtro og ønsker at beholde magtmonopolet over for kvinder, frafaldne og homoseksuelle. Derfor skal vi droppe ord som islamofob.
Debat
Mustafa Sayegh

29/11/20

Hvem skader egentlig integrationen?Hvem skader integrationen mest? Er det segmentet på højrefløjen, som mistænker enhver, der har rødder i Mellemøsten? Er det segmentet på venstrefløjen, som insisterer på at fastholde muslimer i offerrollen, eller er det de muslimske miljøer, hvor man for enhver pris ikke må blive for dansk?
Debat
Mustafa Sayegh

08/11/20

Lyt til eksmuslimer i DanmarkIslam og frihed er to størrelser, som er uforenelige med hinanden. Derfor burde der være mere interesse i at give stemme til de frafaldne muslimer.