Analyse

25.08.24

Premium

Staten mod folket

David Gress fortæller historien om det England, som engang var et demokratisk forbillede, men som i dag er på vej ud i at anarkotyranni og et meningstyranni. Masseindvandringen og woke-ideologien gennemtvinges imod det oprindelige folks vilje, retsstaten og ytringsfriheden undertvinges og folket bliver taberne.

“Den britiske stat deler sit voldsmonopol med sine politiske venner for at indgyde sine politiske fjender skræk. Den slags har et navn: statsterror.”

Det skriver kommentatoren Toby Guise i en artikel i den britiske netavis Pimlico Journal, som må betegnes som den mest indsigtsfulde gennemgang og fortolkning af, hvad der politisk er ved at ske i Storbritannien i kølvandet på Labourpartiets besynderlige valgsejr den 4. juli og en andengenerationsindvandrers mord på fire hvide piger den 29. juli, denne forfatter hidtil har set.

Lad os begynde med parlamentsvalget.

Valg i enkeltmandskredse
I Storbritannien stemmes der som i Danmark indtil 1915 eller som i USA i dag, nemlig i enkeltmandskredse. Det betyder, at den kandidat, der får flest stemmer i en kreds, får mandatet, mens alle andre stemmer er spildt.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab