Anmeldelse

29.05.24

Premium

Alarmerende kortlægning af indvandring og kriminalitet

Bogen bør være pligtlæsning i skoler, metroer, busser, tog og parlamenter over hele Europa. Snart vil Sverige ligesom Albanien og Afghanistan blive kendt som klanernes land, hvor voldelige storfamilier ernærer sig via kriminalitet og sociale ydelser fra den velvillige svenske stat.

Der er noget vældig ironisk over, at det indvandringskompleks, som de politiske, industrielle og kulturelle eliter ignorerede risikoen ved i årtier, nu er blevet social hverdag i Sverige, Danmark, Norge og alle andre vesteuropæiske lande. I al den tid, eliterne brugte på at dræbe budbringerne, som de kaldte ”racister”, voksede de indvandringsrelaterede problemer sig større og dybere fra Ystad i syd til Kiruna i nord.

Indvandringskomplekset er såvel økonomisk som kulturelt og politisk og et logisk resultat af en løbende globalisering af velfærdsstaterne i løbet af de seneste 40-50 år. Hastigheden hvormed mennesker og skikke fra Mellemøsten og Nordafrika trængte op gennem Europa er ganske vist blevet nedsat lidt her og der (under stor politisk protest, virak og fordømmelse), men demografien fortsætter derudad som et tungtlastet godstog.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab