Artikel

21.05.21

Temauge på Kontrast: Borgerlige kvinder ... og mangel på samme

24.-30. maj sætter Kontrast fokus på kvinder og borgerlighed. Hvorfor er kvinder mere tilbøjelige til at være venstreorienterede? Temaugen byder også på et slagtilbud til nye medlemmer.

Er højrefløjen virkelig kun for mænd? Hænger det sammen med, at venstrefløjen har fået monopol på ”godhedspolitikken”? Og hvad skal der til, for at højrefløjen bliver det foretrukne politiske hjemsted for kvinder?

Følg med når Kontrast sætter fokus på kvinder på højrefløjen i vores temauge om 'Borgerlige kvinder … og mangel på samme'. Det forløber den 24-30. maj.

Mød blandt andre Pia Kjærsgaard, Inger Støjberg og Eva Selsing, og kom med til vores medlemsarrangement, hvor vi udforsker fraværet af kvindelig tilslutning til det borgerlige Danmark (se mere her). Og følg med på siden for meget andet spændende stof relateret til kvinder og borgerlighed undervejs.

Ikke medlem endnu? Nye medlemmer får nu 3 måneder til 249 kroner. Men tilbuddet gælder kun, indtil temaugen slutter søndag 30. maj. Slå til nu, bliv medlem og få priviligeret adgang her.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter